Mogelijkheden 3D virtuele tour 3D VR SPACES™ in RTL4 LifestyleXperience

Op zondag 30 oktober 2016 werden de mogelijkheden van een 3D virtuele tour 3D VR SPACES™ in RTL4 LifestyleXperience gedemonstreerd.

Met een 3D VR SPACE™ worden de deuren van vastgoed objecten 24/7 op elk moment van de dag open gezet voor bezichtiging.  Een 3D VR SPACE™ kan op elk type mobiel, tablet of pc worden bekeken in de unieke 3D poppenhuis weergave. Loop net als Google Streetview stap voor stap door de woning of maak gebruik van een Google Cardboard of Samsung Gear VR voor de ultieme ervaring.

3D VR SPACES™ kunnen worden gemaakt van alle type vastgoed objecten zoals huur of verkoop van woningen of bedrijfspanden. Met een 3D VR SPACE™ wordt tevens een digitale meting gemaakt om 2D en 3D plattegronden te maken die gebruikt kunnen worden voor de plaatsing op Funda. Met de 3D vastgoed promotie voordeel pakketten heeft u extra voordelig de beschikking over het volledige Funda Top presentatie pakket.

Programma gemist? Bekijk de uitzending van 30 oktober 2016 terug op http://www.lifestylexperience.tv/afleveringen

Ferry Ikink 3D virtuele tour in lifestyleXperience RTL4

Meer informatie bezoek www.3dvastgoedpromotie.nl 

Bronvermelding: RTL4 LifestyleXperience